Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Neem contact met ons op

Vestigingslocaties in Enschede

@{ bedrijf.naam }

@{ bedrijf.beschrijving }
Routebeschrijving

Kennispark Twente

Kennispark Twente is dé ondernemende hightech innovatiecampus: Universiteit Twente, 430 innovatieve bedrijven, baanbrekend onderzoek en bijzonder veel faciliteiten in één gebied. Dé voedingsbodem voor innovatie in Oost-Nederland! Je bouwt hier een eigen bedrijfspand op een kavel op maat.

Zuiderval

Aantrekkelijk, nieuw binnenstedelijk gebied dat ligt aan weerszijden van de invalsweg Zuiderval. Je bouwt op Zuiderval een eigen kantoorpand op een bedrijfskavel op maat. Zuiderval verbindt de A35 met de binnenstad van Enschede. Hier verrijzen moderne kantoortorens en in 2016 opende een Van der Valk hotel.

CeeCee

CeeCee, de creatieve campus, is een inspirerende werk- en ontmoetingsplek voor ondernemers in media, technologie, ICT, design en architectuur. Begin hier als start-up of "business creator" en huur een werkplek bij andere creatie ondernemers. Er zijn ook kavels met een werk- en woonfunctie of bouw zelfs jouw eigen ontworpen bedrijfspand!

Josink Es

Bedrijvenpark Josink Es is het meest duurzame bedrijvenpark van Enschede en geschikt voor kleinschalige en middelgrote bedrijven die waarde hechten aan een pand met eigen uitstraling. Bouwen gebeurt met duurzame materialen en het verminderen van energieverbruik heeft grote aandacht.

Euregio Bedrijvenpark

Euregio Bedrijvenpark is een modern bedrijventerrein in Enschede-Oost vlakbij de Duitse grens. Hier bouw je een bedrijfspand - eventueel met bedrijfswoning - op een kavel op maat. Het bedrijventerrein is geschikt voor kleinschalige en middelgrote bedrijven in de industrie, groothandel, logistiek, bouw en automotive.

Hardick & Seckel

Kleine aannemers, schilder- en stukadoorsbedrijven, taxi- en koeriersdiensten, hoveniers en internetgroothandels vestigen zich op Hardick & Seckel. Kleinschalige bedrijven kopen al een kavel vanaf 400 m2. Het bedrijvenpark is met haar ligging aan de invalswegen richting de snelweg A35 uitstekend bereikbaar.

Havengebied

Zowel traditionele overslagbedrijven als technologisch hoogwaardige productiebedrijven zijn hier gevestigd.Er is fors geïnvesteerd in dit grootste bedrijventerrein van Enschede. Wegen en kades zijn vernieuwd, de vaarweg is nu voor schepen tot klasse IV bevaarbaar en er is 3,5 hectare aan nieuwe bedrijfskavels bijgekomen.

Roombekerveld

Groeit je bedrijf uit jouw huis of garage? Weleens aan zelf bouwen gedacht? In de prachtige wijk Roombeek ligt het kleinschalige bedrijvenpark Roombekerveld. Geschikt voor kleine bedrijven uit milieu categorie 2 (3.1 met vrijstelling toegestaan). Hier bepaal je de kavelgrootte en de indeling van het bouwoppervlak zelf!

Westerval

Op zoek naar een zichtlocatie en bedrijfskavels op maat? Bedrijven met een showroomfunctie vinden een prima plek aan de Westerval, een invalsweg van Enschede. Direct bereikbaar vanaf de A35 en uitstekende goede bus- en fietsverbindingen. Hier geldt een hoge beeldkwaliteit en dat levert een representatief beeld op!

Liever winkelpand of bedrijfsruimte huren of kopen?

Neem contact op met het Ondernemersloket als zelf bouwen geen optie voor je is. Onze accountmanagers helpen je graag op weg in het totale aanbod aan bedrijfskavels, bedrijventerreinen, kantoorlocaties en winkellocaties.

Je start bij het Ondernemersloket

  • Ondernemers krijgen een persoonlijke accountmanager
  • Advies op maat voor de beste vestigingsmogelijkheden op basis van een locatiescan
  • Hulp bij vergunningaanvragen en -regelgeving
  • Introductie bij relevante Twentse bedrijven en instanties
Velden met een * zijn verplicht

Filis Katalanç - Alp

Alfred Stobbelaar

Kijk ook op de website van Ondernemersloket Enschede