Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Neem contact met ons op

"Ondernemen zit in mijn Twentse genen"

Belinda van Oenen is sinds 1997 directeur van ZonEx in Enschede. “Voor mij is ondernemen een manier van leven, ik bén ZonEx. Startende ondernemers geef ik vaak twee adviezen mee: doe je eigen ‘ding’ en sta volledig achter je product. Het bedrijf en je product zijn gebaseerd op joúw visie."

"Bijvoorbeeld: ik verkoop geen zonwering, ik bied leef- en werkplekoptimalisatie, zodat mensen gelukkiger én productiever zijn. Dat wil ik ook voor de medewerkers van ZonEx: gelukkige mensen die allemaal gelijke kansen krijgen en plezier hebben in hun werk. Dat ik deze visie mag naleven in mijn eigen bedrijf is een droom die uitkomt. Dát is voor mij de kern van succesvol ondernemen: leef je droom!”

Zon Ex N

Nuchter noaberschap

“In Enschede komt mijn bedrijf helemaal tot zijn recht. Eerlijk is eerlijk, omdat we landelijk opereren heb ik ooit overwogen om te verhuizen naar Midden-Nederland. Dan hebben de monteurs minder reisuren en dat is duurzamer."

"Twente, en Enschede in het bijzonder, is echter precies wat bij mij en ZonEx past. Er is ruimte, noaberschap en een no-nonsense mentaliteit. Eigenlijk wilde ik niet weg. Gelukkig was er een tussenweg: de digitale snelweg optimaal gebruiken en meer samenwerken met andere bedrijven.”

Samen kansen (aan)pakken

“Het Twentse noaberschap ligt me nauw aan het hart. Die samenwerking stimuleer ik en zie je terug bij het Euregio Bedrijvenpark, waar ZonEx gevestigd is. Dat combineert geweldig met de Twentse mentaliteit van aanpakken. Daardoor is het ondernemersklimaat in Enschede van hoge kwaliteit en een voedingsbodem voor grenzeloos veel kansen voor ZonEx en andere ondernemers! En niet alleen vanwege de korte afstand tot de Duitse grens."

Delen

Je start bij het Ondernemersloket

  • Ondernemers krijgen een persoonlijke accountmanager
  • Advies op maat voor de beste vestigingsmogelijkheden op basis van een locatiescan
  • Hulp bij vergunningaanvragen en -regelgeving
  • Introductie bij relevante Twentse bedrijven en instanties
Velden met een * zijn verplicht

Filis Katalanç - Alp

Alfred Stobbelaar

Kijk ook op de website van Ondernemersloket Enschede