Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Neem contact met ons op

"Mijn ervaring is dat het hier niet zoveel uitmaakt waar je vandaan komt en ik ben snel opgenomen in de Twentse community"

De Duitse Lotta Imeyer heeft met ETN Saladebar haar droom waargemaakt.

"Toen ik 9 jaar geleden ging studeren koos ik voor de kunstacademie in Enschede, en zo begon mijn leven hier. In die tijd dacht ik niet dat ik hier zou blijven, maar toch heb ik mijn droom hier uiteindelijk waargemaakt. Dat ik een eigen zaak wilde wist ik al heel lang. Daarnaast was ik geïnteresseerd in gezond eten. En in het horeca aanbod van Enschede miste ik een gezond alternatief voor lunch en diner. Zo kreeg mijn droom steeds meer vorm. Een saladebar, waar je naast afhalen ook fijn kunt zitten om te eten!"

Lotta Imeyer ETN Saladebar Enschede

Niet dromen maar doen!

"Na een tijd onderzoeken en plannen maken besloot ik de sprong in het diepe te nemen. Je kunt eeuwig blijven plannen maar als je overtuigd bent van je idee moet je het op een gegeven moment gewoon doen! Met mijn plannen ging ik naar de bank en Het Ondernemersloket van de gemeente Enschede. Het Ondernemersloket heeft me geholpen met de vergunningen en alle vragen die ik had. Daar heb ik zó veel steun aan gehad. En zo ging ik in december 2016 van start met de eerste saladebar van Enschede!"

Bruisende straat

"En het loopt goed! Ik heb superleuke klanten en ze genieten volop van de gezonde salades, wraps en soepen. Ik werk samen met sportscholen en bedrijven en sinds kort kun je ook online bestellen. De locatie aan de Haverstraatpassage is een belangrijk onderdeel van het succes. Toen ik begon was er nog veel leegstand, maar de plannen van de gemeente om dat aan te pakken zijn waargemaakt en er is veel winkelend publiek. Er is nog ruimte voor nieuwe ondernemers, maar de straat leeft en bruist meer dan ooit! Dat geldt trouwens voor heel Enschede, de stad zit in de lift."

Thuis in Enschede

"Ik voel me helemaal thuis in Enschede. Mijn ervaring is dat het hier niet zoveel uitmaakt waar je vandaan komt en ik ben snel opgenomen in de Twentse community."

Delen

Kijk ook op de website van Ondernemersloket Enschede