Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Neem contact met ons op

11.000 ondernemers in Enschede

Enschede kent veel gepassioneerde ondernemers in zakelijke dienstverlening, HTSM, retail, zorg en technologie en andere sectoren. Ze delen graag hun ervaringen over ondernemen vanuit Enschede!

Oekepoek, Smuls en Mood

"Nooit kwam ik in de Walstraat, maar toen ik eens ging kijken vond ik het direct een leuk straatje; middenin de binnenstad van Enschede! Een oud pandje dat al 30 jaar leeg stond, konden we uiteindelijk kopen en hebben we verbouwd: twee slaapkamers en beneden een workshopruimte."

Lees meer

Guts & Gusto

"Enschede is een uitstekende stad om in te ondernemen. Toen wij hier 2 jaar geleden naartoe kwamen toen zij we heel hartelijk ontvangen door de gemeente Enschede. Dus ik zou eigenlijk iedereen kunnen aanraden om ook in Enschede te komen ondernemen."

Lees meer

Pilkington Nederland B.V.

"De banden in Enschede zijn sterk, en zo vinden we vaak weer betrouwbaar en gemotiveerd personeel via de medewerkers die we al kennen. Dat is echt een uiting van de Twentse mentaliteit. De locatie in Enschede is ook perfect voor de samenwerking met Duitsland, waar onze grondstoffen vandaan komen."

Lees meer

ETN Saladebar

"De locatie aan de Haverstraatpassage is een belangrijk onderdeel van het succes. Toen ik begon was er nog veel leegstand, maar de plannen van de gemeente om dat aan te pakken zijn waargemaakt en er is veel winkelend publiek. Er is nog ruimte voor nieuwe ondernemers, maar de straat leeft en bruist meer dan ooit!"

Lees meer

Twentsche Foodhal

"Ik ben zo ontzettend blij met de mentaliteit van alle betrokkenen. Iedereen wil elkaar helpen en streeft hetzelfde doel na: Enschede verrijken, tot een nog meer bruisende en gezellige stad, waar je als inwoner, ondernemer en toerist graag bent."

Lees meer

MEA Innovation

"Na bijna een jaar heb ik mijn eerste opdrachtgevers, en ga ik op zoek naar een vestigingslocatie en personeel. En dat ga ik ook zeker vinden in Enschede. Er zijn allerlei verschillende bruisende plekken waar innovatieve ondernemers verzamelen. En op de Universiteit Twente en Hogeschool Saxion loopt heel veel jong talent dat zich multidisciplinair wil ontwikkelen."

Lees meer

Kijk ook op de website van Ondernemersloket Enschede